Honlap testreszabása




készítette a honlap.hu

Hírek

Új tornaeszközök

Új tornaeszközökkel várjuk a gyermekeket!

KÉSZ-imalánc - 2024. április 08.

A Háromkirályok Óvoda dolgozói 2024. április 8-án 13:00-14:00 között imádkoznak a templomban. Szeretettel várunk mindenkit, aki csatlakozna hozzánk és imádkozni szeretne a békéért!

Tojásfa díszítés - 2024. március 26.

Tiszafüred Város Önkormányzatának felkérésére nagy szeretettel vittük ma városunk Fő terére festett tojásainkat. Kövesd a példánk, segítsd te is szebbé tenni a városunkat!

Nyúzó Gáspár Tájház - 2024. március 22.

A mai délelőtt során a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházba invitálták nagycsoportosainkat. A gyermekek ismerkedtek a tájházzal, emellett húsvéti témájú múzeumpedagiai foglalkozásban volt részük.

Látogatás - 2024. március 20.

Meglátogatott minket Ujvári Imre Polgármester Úr és Dr. Koska Hedvig, a Bajba Jutott Állatokért Alapítvány elnöke.
Megajándékozták óvodánk minden csoportját egy-egy mesekönyvvel. Emellett minden gyermek egy-egy Gazdijogsi Mini kiadványt és "Felelős Állattartó vagyok" matricát kapott.
Köszönjük, hogy gondoltak ránk!

Nagyböjti lelkigyakorlat

Március 18-án délután 5 órákor és március 19-én délután 6 órakor szeretettel várják a híveket nagyböjti lelkigyakorlatra a tiszafüredi Katolikus templomban.

Legyél Te is huszár! - 2024. március 13.

A mai napon a Lipcsey kúriában vehettek részt nagycsoportosaink a Legyél Te is huszár! múzeumpedagógiai foglalkozáson.
A gyermekek a Kiss Pál Múzeumban jobban megismerhették a 19. századi hétköznapokat, öltözékeket és az ekkor használt fegyvereket.
Köszönjük az izgalmas kiállítást és a lehetőséget!

Iskolakóstolgató - 2024. 03. 12.

A délelőtt során a Szent Imre Katolikus Általános Iskolában jártak az iskolába készülő ovisaink iskolakóstolgatón. Nagyon jól érezték magukat, köszönjük a lehetőséget!

Nyílt nap a Háromkirályok Óvodában

A Háromkirályok Óvoda 2024 februárjában és áprilisában nyílt napot hirdet, melyre szeretettel vár minden kedves érdeklődő, leendő óvodás gyermeket és szüleiket.
A nyílt napok során a gyermekek betekintést nyerhetnek óvodánk életébe, emellett játékos kézműveskedésben is részt vehetnek.

Nagyböjti élelmiszergyűjtés

Mi is csatlakozunk a Katolikus Karitász felhívásához!
Kedves szülők, kérünk benneteket, hogy adományaitokat az óvodában kihelyezett gyűjtőhelyre hozzátok. A gyűjtés időtartama: március 3-10 között. Köszönjük!

Fekete Dávid meséje - 2024. február 28.

Nagyon szép népmesét hallhattunk ma Fekete Dávid - csillagvándor, bábos mesemondó előadásában (aki a mi óvodánkban két gyönyörű gyermek édesapja). Hálásan köszönjük a mesét, hatalmas élmény volt!

Galagonya Bábszínház - 2024. február 5.

A mai napra nagy szeretettel hívtuk meg a Galagonya Bábszinházat, akik a Kecskegidák és a farkas című előadásukkal csaltak széles mosolyt az ovisaink arcára. Köszönjük, hogy meséjükkel színessé tették a napunkat!

Ökumenikus imahét - 2024. január 21-28.

Január 21-28. között ökumenikus imahét keretei között imádkozunk a Római katolikus templomban és a református Kálvin közösségi házban.
Mindenkit szeretettel várunk!

Háromkirályok ünnepe - 2024. január 12.

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola 1. osztályos diákjai köszöntöttek bennünket a Háromkirályok ünnepe (Vízkereszt) alkalmából. A köszöntés mellett egy kis ajándékkal is kedveskedtek minden ovisunknak.
Köszönjük szépen az ajándékokat és hogy eljöttek hozzánk!

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

Betlehemi pásztorjáték - 2023. december 20.

A mai napon a Szent Imre Katolikus Általános Iskola tanulóinak betlehemi pásztorjátékát tekinthették meg az óvodások. Hálásan köszönjük, hogy megosztották velünk ezt az élményt, ezzel is a közelgő ünnepre hangolva bennünket!

Élő betlehem - 2023. december 19.

A mai nap folyamán ellátogattunk az élő betlehemhez. A Szent Imre Katolikus Általános Iskola diákjai meleg teával kínáltak és könyvjelzőkkel ajándékoztak meg bennünket. A gyermekek megsimogathattak egy szamarat, aki szeretett volna pedig fel is ülhetett arra!

Adományok - 2023. december 15.

A Katolikus Karitász jóvoltából 25 családnak tudunk csomagokkal segíteni.
"Van, aki szétszór, de gyarapszik; és van, aki többet tart vissza, mint amennyi helyes, de ez szegénységhez vezet. A nagylelkű lélek meggazdagodik, és aki öntözi, maga is öntözik."

Zeneóvodás előadás - 2023. december 14.

Csodás karácsonyi hangulatot idéztek nekünk ma délelőtt Gál-Mohos Marianna zenepedagógus vezetésével zeneovisaink és a Fekete László Zeneiskola Alapfokú Művészeti Iskola - Tiszafüred növendékei.
Köszönjük a felejthetetlen zenei élményt!

Iskolai Mikulás - 2023. december 5.

Ma délelőtt a Szent Imre Katolikus Általános Iskolában vehettünk részt az iskolások műsorán és találkozhattunk a Mikulással is, aki megajándékozta a gyermekeket.
Nagyon szépen köszönjük a meghívást a színvonalas előadásra!

Vidám Vándorok - 2023. november 29.

A mai napon a Vidám Vándorok Társulat interaktív, zenés bábszínházi előadásában láthattuk a Pim és Pam kalandjai című mesét.
Köszönjük az élményt és hogy eljöttek hozzánk!

Iskolai Márton nap - 2023. november 16.

A héten a Szent Imre Katolikus Általános Iskola diákjai bemutatták óvodánkban a Márton napi előadásukat. Az óvodásaink még az iskolában lévő, szintén Szent Mártonhoz kapcsolódó kiállítást is megtekintették.
Köszönjük, hogy eljöttek és mi is meghallgathattuk a műsort valamint megnézhettük a kiállításukat!

"Egymillió gyermek imádkozza a rózsafűzért" - 2023. október 18.

Mint minden évben, idén is csatlakoztunk az "Egymillió gyermek imádkozza a rózsafűzért" kezdeményezéshez. Idén azonban abban a megtiszteltetésben részesültek az általános iskolás és óvodás nagycsoportos gyermekeink, hogy személyesen imádkozhattak az élő közvetítésben.

Állatvédelmi témahét - 2023. október 15.

Óvodánk részt vett az Állatvédelmi Témahéten, ezért intézményünk oklevelet szerzett.

Alapkőtétel - 2023. október 6.

„A Magyar Katolikus Egyház országos óvodafejlesztési programja” keretében új katolikus óvodánk épül Tiszafüreden.
Egy modern 4 csoportos óvodával valamint egy tornacsarnokkal bővül 2025 tavaszára az intézményünk.
F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő, Ujvári Imre Tiszafüred Polgármestere és Urbánné Tóth Rita intézményvezető asszony köszöntő gondolatai után, Ferencz Károly plébános megáldotta az urnát, melyet ünnepélyes keretek között helyeztek el az épülő katolikus óvoda alapjában. A Háromkirályok Óvoda nagycsoportosainak műsora után agapéval zárult az esemény.

Könyvtár látogatás - 2023.szeptember 28.

Mi már készülünk a népmese napjára!
Óvodánk nagycsoportosaival ellátogattunk a Tiszafüredi Városi Könyvtár-ba, ahol nagy szeretettel fogadtak bennünket.
Ismerkedtünk a könyvtári viselkedéssel, bábelőadásban volt részünk, könyveket nézegettünk és kiálltást láttunk a gyerekek nagy örömére. Biztatunk mindenkit a meseolvasásra, könyvtárlátogatásra.
Köszönjük az élményt és a lehetőséget!

Rajzfüzet áldás - 2023. szeptember 22.

A tegnapi napon óvodásaink ellátogattak a templomba, ahol Ágota testvérnek megköszöntük a hitoktatói munkáját jó egészséget kívánva. A Jóisten áldását kérjük további életére! A templomi áhitat keretében Károly atya minden gyermeknek megáldott egy-egy füzetet, amelybe a gyermekek az élményeiket rajzolhatják

Bábszínház - 2023. szeptember 20.

A 2023-24-es nevelési évet a Galagonya Bábszinház meséjével kezdtük. Az előadás címe: A kiskakas gyémánt félkrajcárja.
Köszönjük szépen az előadást, nagyon jól éreztük magunkat és nagyokat nevettünk!